Sander Wijdemans
28 januari 2022 08:40
door Sander Wijdemans
Categorie:
MKB-nieuws

Waarom steeds meer bedrijven kiezen voor een handgemaakte keuken

#Advertorial

Niet alleen steeds meer particulieren, maar ook steeds meer bedrijven kiezen voor een handgemaakte keuken. Dat zal je misschien wat verbazen, maar ongemerkt brengen mensen heel veel tijd door in een keuken, of dit nu thuis of op het werk is. Zeker in de huidige tijd waarbij het hybride werken (dus deels op kantoor en deels thuis) steeds normaler gaat worden (of inmiddels al is), is de keuken op kantoor steeds vaker een sociale ontmoetingsplek voor medewerkers die van de gelegenheid gebruik maken voor het welbekende informele praatje bij de koffiemachine. Dat is echter niet de enige reden waarom steeds meer bedrijven kiezen voor een handgemaakte keuken. In dit artikel vertellen we er daarom meer over.

Waarom steeds meer bedrijven kiezen voor een handgemaakte keuken

Steeds meer bedrijven laten een keuken ontwerpen

Aangezien de functie van een keuken binnen een bedrijf of bedrijfspand in rap tempo verandert, laten steeds meer bedrijven een keuken ontwerpen. Zo kan er volledig worden voldaan aan alle doelstellingen en wensen die er in de huidige tijd leven. Waar de bedrijfskeuken vroeger werd gebruikt om koffie te zetten en even snel een tussen de middag een boterham te smeren of een prak op te warmen, is dat in de afgelopen jaren volledig veranderd. Zoals aangegeven wordt de keuken niet alleen gebruikt voor een gezellig kletspraatje, maar steeds vaker wordt hier met elkaar geluncht en wordt de keuken gebruikt als bedrijfskantine. Daarnaast kan de keuken op bijvoorbeeld op vrijdagmiddag gebruikt worden als gezellige horecagelegenheid voor de vrijdagmiddag borrel. Zeker als de horeca weer eens gesloten is door de zoveelste lockdown, is dit geen overbodige luxe.

Bedrijfskeuken integreren in de bedrijfsprocessen

Door als bedrijf te kiezen voor een handgemaakte keuken, kun je deze uitstekend binnen de bedrijfsprocessen integreren en kan er op de meest efficiënte manier worden omgegaan met de bedrijfsruimte. Waar een keuken van bijvoorbeeld een grote Zweedse aanbieder lang niet altijd aan alle wensen voldoet en vaak niet optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte, heb je hier bij een ontworpen keuken geen last van. Hierdoor is het zelfs mogelijk om als bedrijf bezoek in de keuken te ontvangen. Daarnaast kan een handgemaakte keuken zorgen voor een waardevermeerdering van het pand, iets wat je als ondernemer natuurlijk ook alleen maar als muziek in de oren kan klinken.

Handgemaakte keuken van Next125

Ben jij voor jouw bedrijf ook op zoek naar een handgemaakte keuken die volledig voldoet aan alle eisen en wensen, niet alleen van jezelf maar ook die van je medewerkers? Overweeg dan zeker eens een Next125-keuken. Hiermee haal je een echte designkeuken binnen het bedrijf die perfect in de beschikbare ruimte past. Zo hoef je je niet jarenlang te irriteren aan een lelijk randje waarmee de keuken is afgewerkt omdat het keukenkastje nét niet goed paste en sluit de sfeer van de keuken naadloos aan op de rest van de inrichting van het bedrijf. Een handgemaakte keuken is namelijk maatwerk. De beschikbare ruimte wordt volledig benut en zo praktisch mogelijk ingedeeld.

Reacties