Sander Wijdemans
30 juni 2022 09:39
door Sander Wijdemans
Categorie:
MKB-nieuws

Is het dak van uw kantoorpand aan vervanging toe? Laat een gratis dakinspectie uitvoeren

De meeste mensen denken dat hun dak goed is gemaakt, goed is geïnstalleerd en bestand is tegen de grillen van Moeder Natuur. In werkelijkheid zijn daken uiterst kwetsbaar. Elke fout in een dak kan u en uw collega’s in gevaar brengen. Dakschade kan ook leiden tot dure reparaties of zelfs een volledige dak vervanging, wat uw financiën kan verwoesten. Proactief zijn met een jaarlijkse deskundige dak inspectie is de oplossing.

Is het dak van uw kantoorpand aan vervanging toe Laat een gratis dakinspectie uitvoeren

Voorkom kostbare problemen

Door een dakdekker in de arm te nemen om uw dak te laten beoordelen, kunt u een hele reeks dure en tijdrovende problemen voorkomen. Een gerenommeerde dakdekker uit Tilburg verkleint de kans dat een falend dakschade aan uw kantoorpand toebrengt. Hij zal probleemgebieden identificeren voordat ze uit de hand lopen en exorbitant dure reparaties of misschien een volledige dak vervanging vereisen. Wanneer een dak moet worden vervangen of gerepareerd, moet u samenwerken met een betrouwbare dakdekker. Als u een echte specialist kiest voor de oorspronkelijke klus, verkleint u de kans dat bij jaarlijkse inspecties een heleboel problemen aan het licht komen. Bovendien leveren echte dakdekkers het soort werk van hoge kwaliteit dat resulteert in een dak dat de tand des tijds doorstaat, het risico op schade aan uw eigendom vermindert en u op lange termijn geld bespaart.

Jaarlijkse uitgebreide inspectie

Elk jaar moet een professionele dakdekker uw dak inspecteren. Tijdens zware stormen is het ook een goed idee om uw dak te laten evalueren en inspecteren. Met een getraind oog kan een ervaren dakdekker zwakke plekken, lekken en andere ongewone zaken opmerken. Om tijdig reparaties uit te voeren en problemen in de kiem te smoren voordat ze uitgroeien tot grotere en duurdere initiatieven, is een zorgvuldige identificatie van probleemgebieden vereist. Het kan zelfs nodig zijn om het dak te vervangen om ernstige schade aan het geraamte van uw kantoorpand te voorkomen. 

Gemakkelijk verzekeringsclaims indienen

Een professionele dak inspectie neemt ook de angel uit het indienen van een verzekeringsclaim voor stormschade. Als u net als de meeste kantooreigenaren bent, hebt u geen idee welke reparaties of dak vervangings-diensten uw verzekeringspolis dekt. Een ervaren dakdekker zal uw dak evalueren, probleemgebieden identificeren, u helpen bij het indienen van een verzekeringsclaim en u eventueel advies geven over hoe u de beschadigde gebieden effectief kunt repareren.

Laat het werk over aan een professional

Hoewel een grondige dak controle niet vanaf de grond kan worden uitgevoerd, is het beklimmen van het dak van uw kantoor geen taak die u licht moet opvatten. Breng uzelf niet in gevaar en riskeer geen letsel of schade aan uw dak. Als u een dakdekkersbedrijf inhuurt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u het dak op moet om de staat ervan te beoordelen. Dakdekkers weten precies hoe ze een dak op een veilige en risicoloze manier moeten besturen. Als u net als de meeste kantooreigenaren bent, vindt u het vreselijk om uw dak af te struinen op zoek naar gebreken. Door een ervaren dakdekker een grondige inspectie te laten uitvoeren terwijl u absoluut veilig op de grond blijft, wordt het gevaar geëlimineerd.

Neem contact op met Eigenhuis Dakdekker voor een gratis dakraming als u uw dak wilt laten onderzoeken, repareren of vervangen. Bel ons voor meer informatie over onze hoogwaardige dakbedekkingsproducten en -diensten, en om een afspraak te maken.

Reacties