Hans van Schip
1 november 2013 13:51
door Hans van Schip
Categorie:
Uncategorized

Een Hyves back-up maak je zo: Red je Hyves!

Hoe maak je nu al een Hyves back-up? Jouw content op Hyves kan je redden, maakte Hyves bekend. Hoe je nu al een Hyves back-up maakt, lees je hier.

Dat hyves stopt als sociaal netwerk in december en doorgaat als spelletjes site heeft heeft het Bedrijven Blog gisteren al genoeg bekend gemaakt. Nu wil je natuurlijk niet al jouw ervaringen, herinneringen, foto’s, etc. kwijtraken. Als je de account op Hyves nog niet verwijderd hebt, zal je in november op de hoogte gebracht worden door Hyves zelf met instructies hoe je jouw content kan downloaden. Er is echter nu al een online tool waarmee je een back-up van jouw Hyves-profiel maakt. Een geweldig initiatief dat ik ben tegengekomen wat extra aandacht en uitleg verdient.

Nu al een back-up van mijn Hyves profiel maken!

Hyves back-up makenGelukkig is nu het mooie gratis initiatief RedjeHyves.nl gelanceerd. De initiatiefnemers van RedjeHyves.nl, waaronder ReSnap, geven aan dat het veel te lang zou duren met Hyves zelf en dat zij binnen een dag al een back-up service willen bieden.

Zoals de naam al zegt een gratis Hyves back-up service. Je verzamelt zelf al jouw eigen content van Hyves en in 4 eenvoudige stappen download je de back-up van al jouw Hyves krabbels, foto’s, www’s(WieWatWaar’s), blogs en video’s. Daarnaast ook nog jouw hele vriendennetwerk natuurlijk. Deze back-up sla je dan op jouw computer op want jouw Hyves content krijg je namelijk in een .zip bestand aangeleverd.

Je kan zelfs al jouw leukste herinneringen in een online fotoboek bekijken. Dit fotoboek kan je ook bestellen en in een mooi gedrukte versie thuisbezorgd krijgen.

Wat moet ik nu doen voor mijn Hyves back-up?

Het maken van de back-up zoals hierboven aangegeven is echt heel eenvoudig:

Je gaat naar www.redjehyves.nl, koppel daar jouw Hyves-account door in te loggen en het systeem van redjehyves.nl doet de rest. Als jouw Hyves-account is geanalyseerd, kan je alles als één .zip bestand downloaden. Het al genoemde digitale fotoboek van je gehele Hyves geschiedenis wordt eveneens aangemaakt.

Je kon bij Resnap al heel eenvoudig een fotoboek van jouw Facebook maken en nu heb je zo meteen ook al jouw Hyves momenten in je boekenkast staan.

Ik vind het een geweldig en snel initiatief waar ik graag aandacht aan schenk. Veel succes met het maken en ophalen van jouw eigen Hyves back-up 😉

Reacties